Sairastuneille tarjoamme

Emme kysele diagnoosia. Jos jokin asia syömiskäyttäytymisessäsi mietityttää, olet tervetullut mukaan toimintaamme.

Läheisille tarjoamme

Vapaaehtoisille ja vertaistukiohjaajille tarjoamme

Yhteistyökumppaneillemme – kuten hoitotahoille, järjestöille, oppilaitoksille ja yrityksille – tarjoamme

• tietoa erilaisista syömishäiriöistä ja niiden hoidosta
  • kokemustietoa sairastumisesta, toipumisesta ja rinnalla kulkemisesta
  • yhteyksiä alan muihin toimijoihin ja asiantuntijoihin

Etelän-SYLI ry on perustettu vuonna 1998. Olemme Syömishäiriöliiton ja Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistys. Toimintaamme rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Yhdistyksemme kotipaikka on Helsinki. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys.

Toimintaamme ja jäseneksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat henkilöt sukupuoleen, uskontokuntaan, etniseen taustaan, seksuaaliseen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta.
Yhdistyksellä on kaksi työntekijää, toiminnanohjaajat Kaisa Lehtonen ja Uura-Liina Lahti.

Yhdistyksen asiantuntijana toimii Pia Charpentier.

Katso myös:

E-S:n säännöt »

Lue toimijoiden kokemuksia yhdistystoiminnasta »