Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syömishäiriötä sairastavien ja toipuvien ryhmä, Porvoo

29.11.2021 klo 17:3019:00

Etelän-SYLI ry:n vertaistukiryhmä kokoontuu nyt myös Porvoossa!

Vertaistukiryhmä on suunnattu kaikille, joita oma syöminen, liikunta tai kehonkuva mietityttävät. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden keskustella mieltä painavista asioista toipumismyönteisessä hengessä, yhdessä ryhmänohjaajien ja muiden ryhmäläisten kanssa.

Ryhmässä noudatetaan ryhmätilan huoneentaulua, johon voit perehtyä etukäteen verkkosivuilla. Ohjaajina toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset omakohtaisen kokemuksen kautta.

  • Kokoontumisajat: 29.11. ja 20.12. klo 17.30–19
  • Paikka: Porvoon Yhdistyskeskus ry, Mannerheiminkatu 20 K
  • Tila: WSOY-talon K-rapun kellarikerroksessa sijaitseva Minimitta -tila
  • Ilmoittautumiset ja perumiset klo 16 mennessä: info(at)etelansyli.fi

Yhdistyksen toimintaan mukaan tulemisen alaikäraja on 15-vuotta.

Vertaistukiryhmä kokoontuu Porvoon Yhdistyskeskuksen tiloissa, joka sijaitsee WSOY-talossa. Käynti tilaan käy kulkemalla K-rapun ulko-ovista sisään ja rappusia pitkin / hissillä alas kellarikerrokseen, josta löytyy pääsisäänkäynti Yhdistyskeskukseen.

Päärakennuksen ulko-ovet ovat iltapäivisin lukossa. Ryhmänohjaaja päästää ryhmäläiset sisään ryhmän alkamisaikaan asti, mutta ryhmän käynnistyttyä, ei ryhmään ole enää mahdollista tulla. Saavuthan siis ajoissa paikalle.

Ryhmään voi osallistua ainoastaan terveenä ja kasvosuojainta käyttäen. Ryhmätilassa jokainen huolehtii 2 m turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Koronan vuoksi ryhmään tulee ilmoittautua etukäteen, jotta varmistumme rajoitusten mukaisesta henkilömäärästä.

Koronan vuoksi muutokset ovat mahdollisia, joten ennen lähtemistä, tarkista kokoontumistiedot yhdistyksen verkkosivujen tapahtumakalenterista.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tiedot

Päivämäärä:
29.11.2021
Aika:
17:30 – 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Porvoon Yhdistyskeskus ry
Mannerheiminkatu 20 K
Porvoo, 06100 Suomi

Toimintakauden ohjelma