Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutustutaan tunteisiimme-työpaja

24.11. klo 16:3018:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 16:30 on torstai, repeating until 16.12.2022

Tutustutaan tunteisiimme – työpajassa pääset erilaisia taidemuotoja soveltaen tutustumaan hieman tunteisiisi, itseesi ja myös muihin ryhmäläisiin. Ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä torstaina 24.11.-15.12. klo 16.30-18 Kaapelitehtaalla. Et tarvitse minkäänlaista kokemusta taiteen tekemisestä tai mistään muustakaan! Tule vain rohkeasti mukaan! Ota ensimmäiseen työpajaan mukaan esine, joka kertoo jotain sinusta itsestäsi. Esine voi olla mikä tahansa sukasta leikkijunaan tai kukasta huulipunaan. Työpaja on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Mukaan mahtuu max. 8 ja ilmoittautua voi pe 18.11. saakka.

Työpajan ohjaajana toimii Anni Mortada:

Olen Taiteen Sulattamo ry:n soveltavan taiteen vertaisryhmäohjaaja -koulutuksessa. Koulutus on kestänyt pari kuukautta ja tämä työpaja on siihen kuuluva harjoittelu. Opiskelen myös viimeistä vuotta sosiaalityötä Itä-Suomen yliopistossa.

Elämäni aikana olen kokenut monenlaisia mielenterveyden haasteita. Syömisen ongelmat alkoivat ala-asteen lopulla. Myöhemmin tuli myös muuta. Olen työstänyt asioitani läheisten ja ammattilaisten kanssa sekä itsekseni ja päässyt ongelmissani eteenpäin. Olen lapsesta saakka tykännyt kuunnella musiikkia ja soitan itse pianoa ja panhuilua. Rakastan myös luovaa kirjoittamista ja tanssimista. Kaikkien näiden määrä arjessa kuitenkin vaihtelee. Usein arkailen käyttää sanaa taide, koska monesti huomaan ajattelevani siinä yhteydessä ammattitaiteilijoita. Kuitenkin taide on usein mukana meidän kaikkien arjessa. Taidetta ja sen tekemistä ei tarvitse pelätä. Siitä voi ja saa nauttia. Taide ei ole vain ammattitaiteilijoille, se on meille kaikille!

Miten taide näyttäytyy sinun arjessasi?

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.
Aika:
16:30 – 18:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
info@etelansyli.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Toimintakauden ohjelma