Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Värit sisälläni  – taidetyöpaja kehon äärellä (Zoom)

11.1. klo 17:3019:15

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 17:30 on tiistai, repeating until 25.1.2022

Maalaaminen voi olla keino kohdata oma kehonsa ja oma itsensä sellaisena kuin on — väylä syvempään yhteyteen oman kehon kanssa. Maalaamisen avulla voi oppia ymmärtämään syvimpiä tuntemuksiaan ilman tarvetta löytää niille sanoja.

Lämpimästi tervetuloa läsnäolevaan ja pidettyyn työpajaan, joka järjestetään toista kertaa Zoomin välityksellä. 🤍 Työpaja pitää sisällään kolme kokoontumiskertaa: tiistait 11.1., 18.1. ja 25.1. klo 17.30-19.15.

Työpajassa pysähdytään omaan kokemukseen ja maalaamisen pariin erilaisista kulmista. Jokainen kerta pitää sisällään alustuksen teemaan, liikemeditaation, intuitiivista ja vapaata maalausta, jota varten ei tarvitse osata mitään sekä yhteisen lopetuksen.

Työpajan alussa, ensimmäisellä kerralla, käydään läpi muutamia tekniikoita ja työkaluja, joilla maalaamista voi lähestyä. Työpajan tarkoitus ei ole kuitenkaan keskittyä niihin, vaan antaa tilaa jokaisen luovuudelle, omalle kokemukselle ja sille, mitä sisältä kumpuaa.

Liikemeditaatio pitää sisällään jokaiselle soveltuvia kehoon vieviä harjoituksia. Sen tarkoitus on rauhoittaa hermostoa ennen siveltimeen tarttumista. Liikemeditaatioon on mahdollista ottaa mukaan musiikki, jos käyttää Spotifyta. Tämä ei ole välttämätöntä. Soittolista jaetaan halukkaille osallistujille jokaisen kerran alussa.

Työpaja vie kannatellusti ja ohjatusti omaan kokemukseen, joka lopussa tuodaan yhteen. Sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksistasi, tai olla omissa oloissasi. ❤️

Jos siis pysähtyisit oman kehosi äärelle, kuuntelisit hiljaa ja maalaisit ne tuntemukset ja kokemukset jotka koet, miltä teoksesi näyttäisi? Olisiko se ehkä värien sekamelskaa, abstraktia pyörremyrskyä, ehkä selkeitä kuvioita, ääriviivoja? Tai jotain muuta?

Huom. Työpaja ei ole terapiamuoto, vaan tarjoaa työkaluja keholliseen kokemiseen luovan työskentelyn avulla.

ILMOITTAUTUMINEN: kaisa.lehtonen(at)etelansyli.fi

HINTA: Etelän-SYLIn jäsenille 5 €, ei-jäsenille 7€

Opettajasta:

Emmi Ohraniemi on joogaopettaja (RYT 300), kirjailija (Kotona kehossa, 2021) ja taiteilija, joka on löytänyt joogan avulla kodin kehostaan syömishäiriön jälkeen. Emmiltä on ilmestynyt myös toiminnalliset Lempeyttä keholle -kortit yhdessä Susanna Jussilan kanssa (Hidasta elämää, 2021) Jokaisen keho ja tausta on erilainen, ja siksi Emmi kannustaa lempeyteen ja tutkivaan liikkeeseen. Tunnille voi tulla juuri sellaisena kuin on. Tutustu: www.emmiohraniemi.com

Tiedot

Päivämäärä:
11.1.
Aika:
17:30 – 19:15
Tapahtumaluokat:
,

Toimintakauden ohjelma