Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Lapsen noussut paino ja kehosuhteen tukeminen

30.11. klo 17:3019:00

Osallistu webinaariin tästä!

Webinaarissa käsitellään vanhempien kokemuksia ja toiveita oman lapsen painon ja aiheen käsittelyyn, kun lapsen paino on noussut.

Miten tervettä keho- ja ruokasuhdetta voi tukea vanhempana tai terveydenhuollon ammattilaisena? Miten aiheesta mediassa puhutaan?

Webinaari sopii kaikille, jotka haluavat tietoa ja tukea lapsen kehosuhteen tukemiseen joko vanhempana tai ammattilaisena.

Luennoitsijana on Terhi Koivumäki, joka työskentelee Sydänliitossa kehittämispäällikkönä. Hän on pohjakoulutukseltaan terveydenhoitaja, mutta viimeiset 10 vuotta hän on työskennellyt Sydänliitossa lapsiperheiden terveyden edistämiseen liittyen ja ollut kehittämässä Neuvokas perhe -kokonaisuutta.

Kolme vuotta sitten Koivumäki aloitti väitöskirjan kirjoittamisen. Väitöskirjassaaan hän haluaa selvittää vanhempien kokemuksia ja toiveita tilanteessa, kun oman lapsen paino on noussut.

Hän toivoo, että vanhempien toiveet ja kokemukset näkyisivät paremmin siinä, miten esimerkiksi terveydenhuollossa näitä tilanteita hoidetaan.

Webinaarin aloittaa Ali El Fellah omalla kokemuspuheenvuorollaan, jossa hän keskittyy kiusaamisen, pyöreyden ja syömishäiriön väliseen yhteyteen.

Hän tuo oman kokemuksensa myös kulttuurin ja syömishäiriön välisestä suhteesta, ja siitä, miten monikulttuurisessa perheessä voisi tukea lapsen hyvintointia sekä ruoka- ja kehosuhteen kehitystä.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari toteutetaan Zoomissa. Pääset osallistumaan suoraan FB-tapahtumasta löytyvästä painikkeesta. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-sovellusta käytössäsi.

Osallistujien mikrofonit ja kamerat ovat webinaarin ajan automaattisesti suljettuna. Kysymyksiä voi esittää chatissä.

Mukaan mahtuu 1000 ensimmäisenä linkkiä painanutta.

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.
Aika:
17:30 – 19:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
info@etelansyli.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Toimintakauden ohjelma