Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Onko minulla ahmimisongelma?

2.2. klo 17:3019:30

Vuoden 2022 ensimmäisessä webinaarissa pysähdytään
Onko minulla ahmimisongelma? -teeman äärelle.

Ahmimisesta voi vapautua, vaikka olisit kärsinyt siitä koko elämäsi – mutta se vaatii rohkeutta luopua laihduttelemisesta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö itsestä ja omasta hyvinvoinnista kannata huolehtia, päinvastoin. Saat eväitä riittävän hyvään syömiseen ja miten voisit saavuttaa parempaa tasapainoa ruokasuhteeseen. Ruokasuhteen ohella pohditaan myös muita syömiseen liittyviä tekijöitä, onhan lautasella tapahtuva monesti kuin elämä pienoiskoossa.

Webinaari on luentomuotoinen, mutta saat siitä paljon myös konkreettisia harjoituksia itsenäisesti tehtäväksi. Webinaariin on varattu aikaa myös osallistujien kysymyksille, joita voi esittää kirjallisesti chatin kautta.

Luennoitsijana toimii syömishäiriöihin ja niihin liittyviin ilmiöihin perehtynyt psykologi Katarina Meskanen.

Webinaari toteutetaan Zoom-etäyhteydellä. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai ladata koneellesi erillisiä ohjelmia. Osallistu webinaariin tästä!

Maksuttomaan webinaariin voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet. Sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Ei erillistä ilmoittautumista. Webinaarissa sekä kamera että mikrofoni ovat automaattisesti pois käytöstä. Voit osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä chatin kautta.

Luennosta ei tule tallennetta.

Tiedot

Päivämäärä:
2.2.
Aika:
17:30 – 19:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
info@etelansyli.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Toimintakauden ohjelma