Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Ensiapua ahdistukseen

26.10. klo 17:3018:50

Osallistu webinaariin tästä!

Syömishäiriöt ja häiriintynyt syömiskäyttäytyminen ovat keinoja hallita ahdistusta sellaisissa tilanteissa, joissa muita keinoja ei ole. Yksi yleisimmistä syömishäiriön samanaikaissairauksista on ahdistuneisuushäiriö.

Syömisellä oireilu antaa näennäistä helpotusta ahdistukseen. Todellisuudessa oireet heikentävät kykyä käsitellä ahdistuksen aiheuttajia.

Webinaari antaa tietoa ahdistuksesta ja keinoja käsitellä sitä ja tulla sen kanssa toimeen. Käsiteltäviä aiheita ovat mm.:

🔸 Tunnista ahdistuneisuus.
🔸 Huolla unta ja elämäntapoja.
🔸 Vahvista perusturvaa.
🔸 Tunnista erityisherkkyys.

Esimerkiksi syömisellä oireilu antaa näennäistä helpotusta ahdistukseen. Todellisuudessa oireet heikentävät kykyä käsitellä ahdistuksen aiheuttajia.

Luennoitsija tuo vankkaa sisältöä, lämpöä ja inhimillisyyttä mielen ja jaksamisen huoltamiseen. Huomioimalla uusimman tutkimustiedon, yksilölliset ominaisuudet ja elämäntilanteet päästään parhaisiin tuloksiin.

Luennoitsijana Hanna Markuksela on tuhansien asiakkaiden ja usean tutkinnon hioma psykologi, psykoterapeutti ja ravintovalmentaja.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari toteutetaan Zoomissa. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-sovellusta käytössäsi.

Webinaariin osallistutaan anonyymisti. Osallistujien mikrofonit ja kamerat ovat webinaarin ajan automaattisesti suljettuna.
Kysymyksiä voi esittää chatissä, missä osallistujan nimi/nimimerkki on näkyvissä. Huomaathan siis, millä nimellä liityt tapahtumaan.

Mukaan mahtuu 1000 ensimmäisenä linkkiä painanutta.

Kuva: Kanerva Visuals

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.
Aika:
17:30 – 18:50
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
info@etelansyli.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Toimintakauden ohjelma