Tapahtumat

Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Traumatisoitumisen vaikutukset syömisen säätelyyn

31.8. klo 17:3018:45

Osallistu maksuttomaan webinaariin tästä!

Webinaarissa tarkastellaan traumaattisten kokemusten vaikutusta kehoon ja mieleen etenkin syömisen säätelyn näkökulmasta.

Luennoitsija luo katsauksen psykofysiologisiin mekanismeihin, joihin traumakokemukset vaikuttavat. Lisäksi hän pohtii sitä, miksi syömisoireet ovat melko yleinen psyykkisten traumojen seuraus.

Aihetta tarkastellaan etenkin selviytymiskeinojen näkökulmasta. Siksi webinaarissa pyritään luomaan ymmärrystä erilaisiin mahdollisuuksiin, joilla omaa toipumista voi edistää.

Luento on suunnattu kaikille, jotka tunnistavat tai pohtivat traumaattisten kokemusten vaikutuksia omaan kehomieleen ja syömiseen. Luento sopii myös traumaselviytyjien tai syömisellä oireilevien parissa työskenteleville eri alojen ammattilaisille.

Luennoitsijana on psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti, kehopsykoterapeutti Taija Wilenius. Hän on työssään perehtynyt etenkin kehon ja mielen yhteyksiin psyykkisten oireiden, kuten traumaperäisen oireilun ja syömisen pulmien, taustalla.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari toteutetaan Zoomissa. Pääset osallistumaan suoraan yllä olevasta linkistä. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-sovellusta käytössäsi.

Osallistujien mikrofonit ja kamerat ovat webinaarin ajan automaattisesti suljettuna. Kysymyksiä voi esittää chatissä.

Webinaarista ei julkaista tallennetta, mutta luentodiat julkaistaan Etelän-SYLIn verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.
Aika:
17:30 – 18:45
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
info@etelansyli.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Toimintakauden ohjelma