Loading Map....

Ajankohta:
03/02/2018
10.00–14.30

Paikka:
Tallberginkatu 1


Ahminnanhallinnan työpajassa on tarkoitus saada konkreettisia keinoja ongelmallisen ahminnan hallintaan. Pyrkimyksenä on lisätä omaa henkilökohtaista ymmärrystä siitä, miksi ahmimisesta on muodostunut itselle ongelma. Työpajassa tutustutaan ahminnan psykologiaan ja sen noidankehään, sekä tarkastellaan ahmimisen ongelmaa omakohtaisen oivaltamisen kautta. Työpajassa työskentelyn pääpaino on ohjatussa keskustelussa, mutta yhdessä tehdään myös erilaisia konkreettisia harjoituksia ja tehtäviä. Osallistujat saavat työpajasta mukaansa runsaasti kirjallista materiaalia ja kotitehtäviä. Päivään sisältyy lounastauko. Lounas on omakustanteinen ja osallistujia kannustetaan ottamaan mukaan omat eväät lounasta varten.

Työpaja pidetään Etelän-SYLIn toimistolla Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 B-rappu, 4. Krs, Ilmoittautumiset: suvi.ala-venna(at)etelansyli.fi, hinta on jäsenille 10€, ei-jäsenille 15€.

Ohjaajana toimii laillistettu psykologi Katarina Meskanen (HUS Syömishäiriöyksikkö), joka on myös yksi Irti ahminnasta -kirjan kirjoittajista. Työssään Katarina tapaa paljon syömishäiriöpotilaita. Hän on perehtynyt ahdistuksen psykologiaan ja erityisesti syömishäiriöoireisiin ahdistuksenhallintakeinoina Hän myös kouluttaa paljon aiheesta.

Katso kaikki tapahtumat »