Loading Map....

Ajankohta:
20/01/2018
11.00–15.00

Paikka:
Teatterikorkeakoulu


Haluatko löytää uusia puolia itsestäsi, tulla tietoiseksi voimavaroistasi ja tutustua syvemmin siihen kiinnostavaan, ainutlaatuiseen tyyppiin, joka olet?

Itseilmaisullinen Albumi-työpaja alkaa keväällä 2018 ja kokoontuu kymmenen kertaa Teatterikorkeakoululla, osoitteessa Haapaniemenkatu 6. Työpajassa teemme ilmaisullisia harjoituksia esimerkiksi liikkeen, äänen, maalaamisen ja kirjoittamisen kautta. Pienien harjoitteiden avulla houkuttelemme esiin sitä hienoa, ainutkertaista Minää, jollainen meistä jokainen on. Työpajan lopuksi luomme yhdessä jokaisesta osallistujasta elävän Omakuvan. Se voi olla liikettä, puhetta, musiikkia, tai ihan vaan olemista. Tärkeintä on, että tekijä itse valitsee, millaisen elävän kuvan haluaa itsestään luoda. Näistä Omakuvista koostuu yhteinen Albumi. Jos haluamme, voimme avata Albumin myös yleisölle esimerkiksi esityksen muodossa. Mutta sen päätämme me itse!

Työpajan henki on mahdollisimman paineeton ja salliva. Joka kerta mukana on myös ilo! Aiempaa kokemusta esiintymisestä tai itseilmaisusta ei tarvita. Olet hyvä ja riittävä juuri tuollaisena! Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset suvi.ala-venna(at)etelansyli.fi. Hinta jäsenille 10€, ei- jäsenille 15 € <3

Toivon Sinulle valoa, iloa ja kaikkea hyvää alkavaan talveesi! Nähdään! – Albumi-työpajan vetäjä Leena näyttelijä, teatteripedagogiikan opiskelija!

Katso kaikki tapahtumat »