Loading Map....

Ajankohta:
31/05/2017
17.00–18.15

Paikka:
Toimisto


Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan joogan maailmaan pienessä ryhmässä ja pienin rauhallisin askelin. Kurssilla keskitytään erityisesti hengitykseen ja opetellaan hengittämään rauhallisemmin ja syvemmin. Hengityksen avulla koko keholla, ja näin myös mielellä, on mahdollisuus rentoutua. Kurssi alkaa rauhallisesti lyhyellä asentoharjoituksella, johon otetaan mukaan jotain uutta joka kerta.

Olet tervetullut kurssille vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta, tai vastaavasta. Jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista ohjausta siitä, miten asennot tehdään turvallisesti ja omalle keholle sopivasti.

Jos haluat kysyä jotain kurssiin liittyvää, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse sarihanski(at)yahoo.com

Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin 3.5., 10.5., 17.5., 24.5., 31.5., 7.6. klo 17-18.15 Etelän-SYLIn toimistolla Kaapelitehtaalla, hinta 5€ jäsenille, 7€ ei-jäsenille. Ilmoittautumiset: kaisa(at)etelansyli.fi


Ohjaajana Sari Hanski

Aloitin astangajoogan harjoittelun vuonna 2000 ja harjoituksesta tuli pian tärkeä tasapainottava tekijä elämässäni. Se kulki mukanani ympäri maailmaa ja toi selkeyttä ja rauhallisuutta silloiseen lentoemännän arkeeni. Se on myös ollut minulle tärkeä työkalu oman itseni kohtaamisessa ja vaikeiden asioiden läpikäymisessä.

Tammikuussa 2009 matkustin ensimmäistä kertaa Intiaan opiskelemaan opettajani R. Sharath Joisin kanssa. Menetin sydämeni Intialle ja olen sen jälkeen palannut sinne muutamaksi kuukaudeksi vuosittain. Aloitin vuonna 2011 joogan ohjaamisen ja tällä hetkellä opetan viikkotunteja pienryhmille Kulosaaressa. Sen lisäksi pidän yksityis- ja yritystunteja.

Haluan ohjaajana kunnioittaa jokaisen oppilaan yksilöllisyyttä. Jokainen voi tulla tunnille juuri sellaisena kuin on ja tehdä juuri sen verran kuin itselle tuntuu sillä kertaa sopivalta. Minulle on tärkeää, että joogatunnilla on turvallinen ja rauhallinen tunnelma.

Katso kaikki tapahtumat »