Loading Map....

Ajankohta:
18/10/2017
17.00–19.30

Paikka:
Toimisto


VOIMAA JA ILOA TAITEESTA -kasvuryhmä

30.8.-18.10.2017

Ryhmässä oman elämän tärkeitä kysymyksiä lähestytään taidetyöskentelyn kautta maalaamalla, kirjoittamalla ja improvisoimalla liikettä ja ääntä. Lisäksi harjoittelemme rentoutumisen ja läsnäolon taitoja. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja, tiedostaa paremmin omia tunteita ja tunnistaa itselle merkityksellisiä asioita.

Ryhmään voi tulla turvallisesti ilman mitään aiempaa kokemusta. Taidetyöskentelyyn mennään lempeästi vaiheittain helppojen harjoitteiden kautta. Tarkoitus on päästä nauttimaan vapaan ilmaisun ilosta kannustavassa ilmapiirissä ilman suorituspaineita ja turhaa itsekritiikkiä. Virheitä ei ole – on vain mahdollisia uusia ovia!

Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä itsetuntemustaan ja tukea omaa jaksamistaan luovin keinoin. Ryhmää ei suositella akuutissa kriisissä olevalle.

 

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa keskiviikkoisin kello 17-19.30 Etelän-SYLI ry:n tiloissa (Tallberginkatu 1, B-rappu, 4. krs).

Ryhmää ohjaa Maaria Tuhkunen, teatteripedagogi ja taideterapeuttisten ryhmien ohjaaja. Maaria on työskennellyt paljon mm. jännittäjien kanssa, ja ohjannut aiemmin Etelän-SYLIssä improvisaatioryhmää.

Hinta jäsenille 15€, ei-jäsenille 20€

Ryhmä on suljettu ja siihen mahtuu 8 osallistujaa. Ilmoittautumiset 9.8. mennessä Kaisalle, kaisa(at)etelansyli.fi. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Lisätietoja ryhmästä voi kysyä suoraan ohjaajalta: maaria.tuhkunen@gmail.com.

 

Tule sellaisena kuin olet ja anna luovan voiman kantaa!

Katso kaikki tapahtumat »