Loading Map....

Ajankohta:
30/05/2017
18.00–20.00

Paikka:
Toimisto


Joskus syömishäiriö tuntuu jäävän rinnalla kulkevaksi kumppaniksi pidemmäksi aikaa kuin itse haluaisi. Toipuminen pitkittyy ja parempien jaksojen jälkeen takapakit tuntuvat jo tutuilta. Sairastaminen tuntuu kehossa ja mielessä – huolet selviämisestä ja syömishäiriön jättämistä jäljistä saattavat vallata mielen.

Pitkään sairastaneiden iltaa vietetään asiantuntijan alustamana ennalta valitun teeman pohjalta. Iltaa vetävät syömishäiriön läpikäyneet, sairaudesta parantuneet vertaistukiohjaajat yhdessä alustajan kanssa. Me emme kysele diagnoosia emmekä sairautesi kestoa – olet sydämellisesti tervetullut, jos koet aiheen omaksesi! Kevään iltoja vietetään Etelän-SYLIn toimitilassa Kaapelitehtaalla (B-rappu, 4. krs) ti 7.2. ja 30.5. klo 18-20.

Helmikuun illan teemana on Syömishäiriöt ja äitiys. Illan ohjaavat omat vapaaehtoisemme Iina ja Heidi. Oletpa sitten odottava, uunituore tai vaikkapa jo useamman lapsen äiti, olet lämpimästi tervetullut iltaan, jos syömishäiriöajatukset ja/tai -käyttäytyminen huolettaa ja rasittaa arkea.

Toukokuun teemaksi valikoitui Syömishäiriöt ja parisuhde. Aiheesta alustamaan ja keskustelemaan tulee psykoterapeutti Laila Ekström. Olet lämpimästi tervetullut jakamaan ajatuksia ja kokemuksia, miten syömishäiriö on vaikuttanut parisuhteeseen ja/tai miten parisuhde on toiminut voimavarana sairauden keskellä.

Katso kaikki tapahtumat »