Loading Map....

Ajankohta:
09/05/2017
17.00–19.00

Paikka:
Toimisto


Teemallinen teehetki on avoin kaikille jollain tavoin syömisellä oireileville, toipumassa oleville tai niille, joita oma keho tai syöminen jollain tavalla mietityttää. Se on vertaistuellinen ryhmä, jota vetävät oman kokemuksen syömishäiriöstä omaavat vapaaehtoisemme Irina, Vanessa ja Pihla.

Teehetkien sisältö rakentuu tietyn teeman ympärille, jota ryhmässä yhdessä käsitellään -keskustellen tai kevyen toiminnallisesti. Teehetkissä on nimensämukaisesti tarjolla iltateetä sekä tietenkin lämminhenkinen, avoin ja hyväksyvä ilmapiiri, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Toivomme kuitenkin, että saavut paikalle ryhmän alkamisaikaan klo 17.00, jotta pääset alusta mukaan teeman käsittelyyn. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Vaikka kevät on antanut odottaa tuloaan, toukokuun Teemallisessa teehetkessä suunnataan katse kesään. Kesästä tulee monelle mieleen rantaelämä, jäätelö ja lomailu. Vaatteet vähenevät, grillibileet kutsuvat, koko Suomi on lomalla. Syömisellä oireilevalle kesä voi tuoda mukanaan ahdistusta kehonkuvaan, kesäherkkuihin tai tukitahojen kesälomaan liittyen. Tästä syystä tiistain 9.5. teemaksi muotoutui Kesä – aurinkoa vai ahdistusta? Tulethan juttelemaan siitä, minkälaisia tunteita kesän tulo sinussa herättää!

Katso kaikki tapahtumat »