Loading Map....

Ajankohta:
16/12/2017
15.00–16.30

Paikka:
Toimisto


Syömishäiriöitä sairastetaan ikään ja sukupuoleen katsomatta. Oirekirjo on äärimmäisen laaja ja yksilötasollakin moninainen ja vaihteleva. Syömishäiriöistä paraneminen on vaativa ja yleensä pitkäkestoinen prosessi, keskimäärin 5-7 vuotta. Joskus käy kuitenkin niin, että toipumisprosessi pitkittyy. Syömishäiriöstä voi silti parantua, jopa vuosikymmenien jälkeenkin. Toivoa on siis aina!

Viime syksynä aloitti ensimmäinen Toiveista toiminnaksi –suljettu ryhmä ja haluamme tarjota vastaavanlaista ryhmää syyskaudelle 2017. Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu pitkään sairastaneille / toipumisprosessissaan pitkittyneille miehille ja naisille eikä ryhmään pääseminen edellytä tiettyä oirekuvaa. Ryhmäläisiltä kuitenkin toivotaan kykyä sitoutua suurimmalle osalle ryhmäkerroista, halua jakaa omia haasteita toisten kanssa sekä valmiutta kokeilla pieniä muutoksia ryhmän kannustamana.

Ryhmä kokoontuu alustavasti syyskauden mutta sitä voidaan jatkaa kevääseen ryhmäläisten toiveesta. Kokoontumiset pidetään yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla lauantaisin 9.9., 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ja 16.12. klo 15.00-16.30.

Ryhmää ohjaavat lähihoitaja, sh-opiskelija Markku, jolla on kokemusta syömishäiriöiden parissa työskentelystä Syömishäiriökeskuksessa ja Psykiatriakeskuksessa sekä oman kokemuksen omaava vapaaehtoisemme Heidi. Lisätietoa ohjaajista saat halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähde siis rohkeasti mukaan!

Ryhmä on maksuton. Kysymykset ja ilmoittautumiset suljettuun ryhmään Uuralle 31.8. mennessä: uura-liina.lahti(at)etelansyli.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Katso kaikki tapahtumat »