Loading Map....

Ajankohta:
17/12/2017
17.00–18.30

Paikka:
Toimisto


Liikunta on ihanaa ja sillä on positiivisia vaikutuksia niin mielen kuin kehon hyvinvointiin. Liikunnan terveyttä edistävistä vaikutuksista on tarjolla enemmän tietoa kuin ehtii perehtyä. Lehdet tarjoavat vinkkejä eri liikuntamuodoista,  pikatreeni-, treeni- ja ruokavalio-ohjeita. Television ohjelmatarjonnasta ei viitsi edes aloittaa.

Joskus käy niin, että liika on liikaa. Treenaaminen/liikkuminen alkaa syömään tilaa kaikelta muulta, jota elämäksi kutsutaan: ajasta ystävien ja perheen kanssa, työltä, opiskelulta, levolta. Ajatukset alkavat täyttymään treenien suunnittelun, aikatauluttamisen ja treenamisen ympärillä, todennäköisesti yhdistettynä mahdollisen terveellisen syömisen suunnitteluun. Ajatus treenien väliin jättämisestä ahdistaa vaikka kehoa väsyttää, flunssa iskee päälle tai joku osa kehossa on pahasti loukkaantunut. Unen laatu kärsii ja olo on levoton – paitsi treenatessa, ehkä joskus silloinkin.

Jos tunnistat itsessäsi yllämainittuja piirteitä, voit olla varma, ettet ole ainoa. Et ole yksin, vaikka olo saattaa joskus yksinäinen ollakin. Etelän-SYLI ry:n ryhmä – Treenaajien teetuokio – on juuri sinulle, joka mietit, onko treenaaminen mennyt liiallisuuksiin tai jos läheisesi jatkuvasti huomauttavat asiasta.

Ryhmää ohjaa kaksi yhdistyksen vapaaehtoista, joilla itsellään on kokemus aiheesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Katso kaikki tapahtumat »