Tämä viikko huipentuu Älä laihduta -päivään! Syömishäiriöliitto-SYLI ry jäsenyhdistyksineen viettää päivää eri tavoin ympäri Suomen – kannattaa myös olla kuulolla some-kanavilla, jossa päivä näkyy ja kuuluu!

Torstaina 4.5. klo 14-16 kaikille avoin Kahvihetki yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

Perjantaina 5.5. klo 11.30-12.30 Perjantailounas / tuetun syömisen ryhmä yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

Lauantaina 6.5. Älä laihduta -päivä! Etelän-SYLI vapaaehtoiset jalkautuvat Kampin Narinkkatorille klo 11-13 jakamaan flyereita! Kurkkaa ohesta missä kaikessa muussa Etelän-SYLI on mukana. Osallistu sinäkin, vaikka somessa #älälaihduta !

Sunnuntaina 7.5. klo 17-18.30 Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

 

Kaikkiin ryhmiin voit tulla ilman etukäteisilmoittautumista! Huom! Viikkoinfon ohjelma sisältää ainoastaan avoimet ryhmät ja tapahtumat. Suljetut ryhmät, kurssit tai maksulliset virkistystapahtumat eivät täten näy viikko-ohjelmassa.

 

  • Tiistaina 9.5. klo 17-19 Teemallinen teehetki pohtii teemaa Kesä – aurinkoa vai ahdistusta? Ryhmä on suunnattu sairastaville ja toipuville, se on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen. Lämpimästi tervetuloa mielenkiintoisten keskustelujen äärelle!
  • Perjantaina 12.5. klo 18 Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö esittää esityksen Kuninkaani yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla. Esitys on maksuton, ilmoittautumiset: kaisa(at)etelansyli.fi

 

TIEDOKSI: Etsimme uusia vertaistukiryhmänohjaajia!

Oletko sairastanut syömishäiriön tai kulkenut läheisenä rinnalla? Haluaisitko kääntää kokemuksesi voimaksi ja toimia vertaistukena muille?

Yhdistys kaipailee kipeästi toista ryhmänohjaajaa Vantaalla kokoontuvaan sairastavien ja toipuvien vertaistukiryhmään sekä läheisten vertaistukiryhmään Helsingissä! Mikäli kiinnotuit, niin ole yhteyksissä Uura-Liina Lahteen, uura-liina.lahti(at)etelansyli.fi

 

 Yhdistyksen toimitila sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa: Tallberginkatu 1, B-rappu, 4 krs

Tagged with →