Tällä viikolla retkeillään…  !

Maanantaina 5.6. klo 14-16 kaikille avoin Kahvihetki yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

Tiistaina 6.6. klo 13-15 Kesäretki Heurekaan Ilmoittautumiset: uura-liina.lahti(at)etelansyli.fi

Torstaina 8.6. klo 14-16 16 kaikille avoin Kahvihetki yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

Torstaina 8.6. klo 18-20 Läheisten avoin vertaistukiryhmä yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla. Teemana kevään viimeisessä ryhmässä Avointa keskustelua läheisten kesken.

Perjantaina 9.6. klo 11.30-12.30 Perjantailounas / tuetun syömisen ryhmä yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

 

Kaikkiin ryhmiin voit tulla ilman etukäteisilmoittautumista! Huom! Viikkoinfon ohjelma sisältää ainoastaan avoimet ryhmät ja tapahtumat. Suljetut ryhmät, kurssit tai maksulliset virkistystapahtumat eivät täten näy viikko-ohjelmassa.


Kurkistus kesään ja syksyyn..

  • Kesäajan ohjelmamme on vielä hieman avoin, mutta sen verran tiedämme, että ihanan Anun ohjaama Vapaan kirjoittamisen työpaja kokoontuu läpi kesän, kerran kuussa lauantaisin: 17.6., 22.7. ja 19.8. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, eikä jokaiselle kerralle tarvitse sitoutua mukaan.
  • Perinteinen Mustasaaren kesäretki tulee myös tietenkin! Tänä vuonna se järjestetään keskiviikkona 9.8., lähtö tuttuun tapaan klo 17 Taivallahden pienvenesatamasta. Ilmoittautumiset: uura.liina.lahti(at)etelansyli.fi
  • Syksyn vertaistukiryhmien aikataulut löydät materiaalisivuiltamme, jonne päivitämme muutakin syksyn ohjelmaa sitä mukaa kun se tarkentuu!
  • Syksyn ensimmäinen luento käsittelee teemaa Syömishäiriö ja päihteet, josta ti 22.8. luennoimassa apulaisprofessori Anna Keski-Rahkonen. Ilmoittautumiset: kaisa(at)etelansyli.fi
  • Syksyllä tarjoamme mm. seuraavia kursseja: Voimaa ja iloa taiteesta -kasvuryhmä sekä Ahdistuksen hallinnan työpaja (ensisijassa niille, jotka eivät osallistuneet työpajaan keväällä)

 

 

 

 

Yhdistyksen toimitila sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa: Tallberginkatu 1, B-rappu, 4 krs

Tagged with →