Maanantaina: Kahvihetki  klo 14-16

Maanantaina: Ahmimistyyppisesti oireilevien avoin vertaistukiryhmä klo 18-20

Tiistaina: Tietoa sosiaalietuuksista –keskusteluilta klo 17.30-19.30

Torstaina: Kahvihetki klo 14-16

Torstaina: Läheisten avoin vertaistukiryhmä kokoontuu ESPOOSSA klo 18-19.30 Sellon kirjaston ryhmätyötila Elinassa (2. Krs)

Torstaina: Avoin vertaistukiryhmä ongelmallisesta syömisestä kärsiville miehille klo 19-20.30

Perjantaina: Perjantailounas klo 11.30-12.30


Tulevat tapahtumat:

Etelän-SYLI ry:n luento- ja kurssitoiminta pohjautuu kävijöiltä saatuun palautteisiin ja toiveisiin. Luennot ja kurssit mahdollistavat psykoedukaatiivisen tuen ja tiedon muun vertaistuen rinnalle. Näiden kautta saat konkreettisia keinoja ja työvälineitä oman tilanteen työstämiseksi, mutta voit jakaa myös omia kokemuksia ja tunteita. Luento- ja kurssi-iltoihin on vielä hyvin tilaa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!


Tapahtumat järjestetään yhdistyksen toimitilassa, Tallberginkatu 1 C 115 (käynti B-rappu, 4. Krs), ellei erillistä tilaa tapahtumalle ole määritelty. Ohjelmassa ainoastaan avoimet tapahtumat, lisätietoa näet klikkaamalla linkkiä. Meidät löydät myös facebookista, instagramista ja twitteristä: #etelänsyli @etelansyli. Ajankohtaiset asiat päivitetään yhdistyksen verkkosivuille www.etelansyli.fi . Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä: info(at)etelansyli.fi