”Aurinko on joka päivä uusi.” (Herakleitos n. 535-475 eKr.)

Maanantaina 23.10. klo 14-16 kaikille avoin Kahvihetki yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla.

Maanantaina 23.10. klo 18-20 Ahmimistyyppisesti oireilevien avoin vertaistukiryhmä kokoontuu yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla

Keskiviikkona 25.10. klo 17.30-19.30 Muutakin kuin anoreksia – tarkastelussa syömishäiriöiden kirjo -luento yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla. Luennoitsijana Pia Charpentier, Elämän nälkään ry:n Syömishäiriökeskus.

Torstaina 26.10. klo 14-16 kaikille avoin Kahvihetki yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla.

Perjantaina 27.10. klo 11.30-12.30 Perjantailounas yhdistyksen toimitilassa Kaapelitehtaalla.

HUOM! Viikkoinfon ohjelma sisältää ainoastaan avoimet ryhmät ja tapahtumat. Suljetut ryhmät, kurssit ja maksulliset virkistystapahtumat eivät täten näy viikko-ohjelmassa. Kaikkiin ryhmiin voi tulla ilman etukäteisilmoittautumista!


Psst… Etelän-SYLIssä tapahtuu pitkin syksyä! Tapahtumista voi, saa ja on hyvä vinkata myös eteenpäin tärkeiksi katsomillesi tahoille! Tulossa mm:

Muistutuksena: Vielä muutama paikka vapaana Ahdistuksen hallinnan työpajaan 18.11. klo 9.30-14 Kaapelitehtaalla! Työpajassa tutustutaan ahdistuksen psykologiaan ja käydään läpi erilaisia keinoja hallita ja helpottaa omaa ahdistuneisuutta. Omakohtaisen oivaltamisen kautta tarkastellaan syömishäiriötä ja sen oireita, sekä niiden merkitystä ahdistuksen hallinnassa. Ohjaajana toimii laillistettu psykologi Katarina Meskanen, joka työskentelee HUS Syömishäiriöyksikössä ja on yksi Irti ahminnasta -kirjan kirjoittajista.

Yhdistyksen toimitila sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa: Tallberginkatu 1, B-rappu, 4 krs

 

 

Tagged with →