Sairastuneille tarjoamme

Emme kysele diagnoosia. Jos jokin asia syömiskäyttäytymisessäsi mietityttää, olet tervetullut mukaan toimintaamme.

Läheisille tarjoamme

Vapaaehtoisille ja vertaistukiohjaajille tarjoamme

Yhteistyökumppaneillemme – kuten hoitotahoille, järjestöille, oppilaitoksille ja yrityksille – tarjoamme

• tietoa erilaisista syömishäiriöistä ja niiden hoidosta
  • kokemustietoa sairastumisesta, toipumisesta ja rinnalla kulkemisesta
  • yhteyksiä alan muihin toimijoihin ja asiantuntijoihin

Etelän-SYLI ry on perustettu vuonna 1998. Olemme Syömishäiriöliiton ja Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistys. Toimintaamme rahoittaa STM Veikkauksen tuotoilla.

Yhdistyksemme kotipaikka on Helsinki. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys.

Toimintaamme ja jäseneksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat henkilöt sukupuoleen, uskontokuntaan, etniseen taustaan, seksuaaliseen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta.
Yhdistyksellä on kaksi työntekijää, toiminnanohjaajat Suvi Ala-Venna (äitiyslomasijainen) ja Uura-Liina Lahti.

Yhdistyksen asiantuntijana toimii Pia Charpentier.

Katso myös:

E-S:n säännöt »

Lue toimijoiden kokemuksia yhdistystoiminnasta »