Syömishäiriöaiheiset luennot

Luento tarpeiden ja toiveiden mukaan!

Onko työryhmälläsi, henkilöstöllä, oppilailla tai asiakkaillanne tarvetta syömishäiriöaiheisille luennoille?

Yhdistyksen työntekijät järjestävät eri aiheisia luentoja jokaisen toimijan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet luentoja syömishäiriöistä ja siihen yhteydessä olevista tekijöistä mm. kouluille, oppilaitoksille, työyhteisöille sekä muihin yleisötilaisuuksiin ja tapahtumiin. Luennot ovat maksuttomia ja ne voidaan sopia yhteydenottajan omaan toimipisteeseen tai yhdistyksen toimitilaan Kaapelitehtaalle. Tilaisuuksiin on mahdollista saada myös kokemuspuheenvuoro. Toteutamme luentoja Uudenmaan alueella.

Syömishäiriöt – mistä on kyse? -ensitietoluento

Ensitietoluennon tarkoituksena on tarjota tietoa syömishäiriöitä sairastaville ja sairastavien läheisille sekä kaikille heille, joita aihe tavalla tai toisella koskettaa. Ensitietoluento koostuu kolmesta osasta:

  • Luento-osuus syömishäiriöistä, sairauden vaiheista ja yhteydessä olevista tekijöistä,
  • asiantuntijavieraana toimivan hoitoalan ammattilaisen luento-osuus paikallisesta hoitopolusta ja
  • kokemuspuheenvuorosta.

Järjestämme maksuttomia ensitietoluentoja ympäri Uudenmaan. Tulevien luentojen aikataulut löydät Tuke ja toimintaa -sivun Tapahtumakalenterista. Jos ensitietoluentoa ei järjestetä paikkakunnallasi, mutta kokisit sellaisen tarpeelliseksi, ota meihin yhteyttä. Kuulemme mielellämme myös, jos ammattilaisena olisit kiinnostunut asiantuntijan puheenvuoron pitämisestä.