Liity jäseneksi ja tue syömishäiriötyötä

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt syömishäiriöön sairastunut, syömishäiriötä sairastavan läheinen tai muuten asiasta kiinnostunut yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö. Varsinaisella jäsenellä on vuosikokouksessa äänioikeus.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole vuosikokouksessa äänioikeutta. Yhdistyksen päätösvaltaa edustaa yhdistyksen hallitus.

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 18 euroa ja kannatusjäsenen 100 euroa.


Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenyys tarjoaa mahdollisuuksia päästä mukaan yhdistys- ja vaikuttamistoimintaan. Jäsenet voivat osallistua Etelän-SYLIn kurssi- ja virkistystoimintaan normaalihintaa edullisemmin. Jäsenille lähetetään myös jäsenkirje 3–4 kertaa vuodessa.

Jäseneksi liityttyäsi saat lisäksi halutessasi käyttöön Mielenterveyden keskusliiton monipuoliset jäsenedut.

Yhteystietojen muutos

Muutokset yhteystietoihisi (osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti ym.) voit ilmoittaa Syömishäiriöliiton järjestösihteeri Pia Ilolle sähköpostitse pia.ilo(at)syomishairioliitto.fi tai numeroon 040 558 5265.

Jäsenyyden päättäminen

Voit ilmoittaa jäsenyyden päättämisestä Syömishäiriöliiton järjestösihteeri Pia Ilolle sähköpostitse pia.ilo(at)syomishairioliitto.fi tai numeroon 040 558 5265.

Tietosuoja

Jäsenrekisteriä ylläpitää Syömishäiriöliitto – SYLI ry. Tietosuojaseloste, jäsenrekisteri 1.1.2019.