Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Assosia-työpaja

Assosia-työpaja

9.4.2024 klo 18:0019:30

Assosia-työpajassa syvennetään itsetuntemusta kuvien kiehtovassa maailmassa. Lämpimästi tervetuloa!

Työpaja koostuu kahdesta 90 minuutin ryhmätapaamisesta.
Tapaamisten ajankohdat ovat ti 9.4. klo 18.00-19.30 ja ti 16.4.
klo 18.00-19.30.
Työpaja toteutetaan Etelän-SYLIn toimitilassa Kaapelitehtaalla. Huom! Läsnäolo ensimmäisellä kerralla on edellytys toisen kerran osallistumiselle. Työpajan ohjaajana toimii Tuuli Rouhiainen.

Kuva on eräänlainen ikkuna itseen ja mahdollisuus kohdata omassa elämässä vaikuttavia asioita ja tuntemuksia. Assosia-työpajassa syvennytään kuvien kautta tarkastelemaan ja kasvattamaan ymmärrystä erityisesti itsen erilaisista puolista ja omista rooleista. Pohditaan mm. niihin liittyviä ajatuksia, tunteita ja toiveita sekä niiden merkityksiä. Heittäydytään mielikuvitteluun ja leikillisyyteen, ja herätellään itsemyötätuntoista ajattelua. Työskentelyn välineenä käytetään Assosia-kuvakortteja, assosiatiivisia valokuvia, joiden vaihtelevat tunnelmat ja aiheet tarjoavat mahdollisuuksia erilaisten kokemusten ja tuntemusten ilmaisemiseen sekä uusien näkökulmien löytämiseen. Työpajatyöskentely on voimavarakeskeistä ja tulevaisuuteen suuntaavaa.

Työpajassa työskennellään sekä itsenäisesti että ryhmässä (pääpaino kuitenkin itsenäisessä tekemisessä). Lisäksi työskentelyn aikana ohjaaja kiertää keskustelemassa osallistujien kanssa heidän kuvistaan ja prosesseistaan.

Molemmat tapaamiset sisältävät yhteisen aloitushetken, ohjattua työskentelyä sekä yhteisen lopetushetken. Työskentelyyn ei tarvita mitään aiempaa osaamista tai kokemusta kuvallisesta työskentelystä, kiinnostus riittää! Pohdithan kuitenkin ennen ilmoittautumista omia voimavarojasi, toimintakykyäsi sekä kiinnostustasi itsereflektiiviseen työskentelyyn.

Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa.
Ilmoittautumiset: kaisa.lehtonen(at)etelansyli.fi.

Hinta 5€ Etelän-SYLIn jäsenille, 7€ ei-jäsenille. 
Huom! Työpaja ei ole terapiaryhmä. 

Tuuli Rouhiainen on helsinkiläinen kuvataidekasvattaja (TaM), kuva- ja yhteisötaiteilija sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Siria sertifioitu). Tuuli on ohjaajana lämmin, rauhallinen, innostava ja uusille alueille rohkaiseva. Assosia-kuvakortit ovat hänen suunnittelemansa.

Tiedot

Päivämäärä:
9.4.2024
Aika:
18:00 – 19:30
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Syksyn 2023 ohjelma

Vuodenvaihteen 2023-2024 ohjelma

Lataa ohjelma (pdf)