Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Kohti kehoa – pehmeän joogan zoom-tunnit

Kohti kehoa – pehmeän joogan zoom-tunnit

17.11.2023 klo 17:3019:00

Tervetuloa jälleen Emmi Ohraniemen ohjaamille hitaille, pehmeille joogatunneille, jotka kutsuvat pysähtymään oman kehon äärelle sellaisena kuin se on. Tunnit ovat sekoitus hengityksen mukana virtaavaa, hidasta flow- ja yin-joogaa sekä kehollisia harjoituksia, ja niissä on teemasta riippuen joko pysähtynyt tai hieman liikkuvampi tunnelma. Jokaisella tunnilla on mahdollisuus myös käyttää musiikkia tunnelman kannatteluun, ja käytettävissä oleva Spotify-soittolista jaetaan tunnin alussa halukkaille. Tässä zoom-ryhmässä sinun on mahdollista tehdä joogaharjoitteet omassa rauhassa ilman kameraa. Tunnin harjoitus on kokonaisvaltainen kokonaisuus johon kuuluu myös loppurentoutus. Suositus on olla mukana loppuun saakka mikäli se vain tuntuu oikealta ja hyvältä siinä hetkessä. 

Kehotietoisuutta lisäävä ja hermostoa rauhoittava liike antaa sinulle mahdollisuuden tutkia omaa kehoasi armollisesti ja sallivasti. Entä jos kehosi onkin hyvä ja arvokas juuri näin?

Tunnit pidetään kerran kuussa perjantaisin klo 17.30-19 zoom-alustalla. Tulethan tunnille viimeistään 17.35 mennessä! Tämän jälkeen tunnille ei enää pääse sisään. Osallistuminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Syksyn 2023 tunnit ja teemat:

18.8. Läsnäolo
15.9. Hermoston hoiva
13.10. Tunnekeho
17.11. Myötätunto
8.12. Koti kehossa

Osallistu tunnille tästä (sama linkki toimii jokaisella tunnilla) !

 

Emmi Ohraniemi on joogaopettaja (RYT 300), kirjailija (Kotona kehossa, 2021) ja taiteilija, joka on löytänyt joogan avulla kodin kehostaan syömishäiriön jälkeen. Emmiltä on ilmestynyt myös toiminnalliset Lempeyttä keholle -kortit yhdessä Susanna Jussilan kanssa (Hidasta elämää, 2021) Jokaisen keho ja tausta on erilainen, ja siksi Emmi kannustaa lempeyteen ja tutkivaan liikkeeseen. Tunnille voi tulla juuri sellaisena kuin on. Tutustu: www.emmiohraniemi.com 

Tiedot

Päivämäärä:
17.11.2023
Aika:
17:30 – 19:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Syksyn 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma