Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina

  1. Tapahtumat
  2. Tapahtumapaikat
  3. Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina
Tapahtumat at this tapahtumapaikka
Tänään

Läheisten vertaistukiryhmä, ESPOO

Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina Leppävaarankatu 9, Espoo

Läheisten avoimessa vertaistukiryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella yhdistyksen vapaaehtoisten ja muiden läheisten kanssa oman läheisen sairauteen liittyvistä asioista ja omasta jaksamisesta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä vaan ovat avoimia kaikille, ketä läheisen syömishäiriö koskettaa. Ryhmät ovat myös maksuttomia. Ryhmä kokoontuu Espoon Leppävaarassa Sellon kirjastossa klo 17.30–19.30 seuraavina päivinä: Keskiviikkona 23.10. ryhmätyötila Elina. Mukana Syömihäiriökeskuksen sairaanhoitaja Lea Attila, alustamassa ryhmää aiheesta: ... Lue koko artikkeli

Läheisten vertaistukiryhmä, ESPOO

Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina Leppävaarankatu 9, Espoo

Läheisten avoimessa vertaistukiryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella yhdistyksen vapaaehtoisten ja muiden läheisten kanssa oman läheisen sairauteen liittyvistä asioista ja omasta jaksamisesta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä vaan ovat avoimia kaikille, ketä läheisen syömishäiriö koskettaa. Ryhmät ovat myös maksuttomia. Ryhmä kokoontuu Espoon Leppävaarassa Sellon kirjastossa klo 17.30–19.30 seuraavina päivinä: Keskiviikkona 20.11. ryhmätyötila Elinassa ja Tiistaina 10.12. ryhmätyötila Elinassa. Lämpimästi tervetuloa!

Läheisten vertaistukiryhmä, ESPOO

Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina Leppävaarankatu 9, Espoo

Läheisten avoimessa vertaistukiryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella yhdistyksen vapaaehtoisten ja muiden läheisten kanssa oman läheisen sairauteen liittyvistä asioista ja omasta jaksamisesta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä vaan ovat avoimia kaikille, ketä läheisen syömishäiriö koskettaa. Ryhmät ovat myös maksuttomia. Ryhmä kokoontuu viimeisen kerran syksyllä 2024 Espoon Leppävaarassa Sellon kirjastossa tiistaina 10.12. klo 17.30–19.30 ryhmätyötila Elinassa. Lämpimästi tervetuloa!