Tapahtumat

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ahminnan hallinnan työpaja

la 9.3. klo 10:0014:00

Ahminnanhallinnan työpaja järjestetään jälleen keväällä 2024!

Työpaja kokoontuu lauantaina 9.3. klo 10-14 Kaapelitehtaan toimitilassa. Ohjaajana toimii tuttu ihana ohjaaja Katarina Meskanen

Ahminnanhallinnan työpajassa on tarkoitus saada konkreettisia keinoja ongelmallisen ahminnan hallintaan. Pyrkimyksenä on lisätä omaa henkilökohtaista ymmärrystä siitä, miksi ahmimisesta on muodostunut itselle ongelma. Työpajassa tutustutaan ahminnan psykologiaan ja sen noidankehään, sekä tarkastellaan ahmimisen ongelmaa omakohtaisen oivaltamisen kautta. Työpajassa työskentelyn pääpaino on ohjatussa keskustelussa, mutta yhdessä tehdään myös erilaisia konkreettisia harjoituksia ja tehtäviä. Osallistujat saavat työpajasta mukaansa kirjallista materiaalia ja kotitehtäviä.

Päivään sisältyy lounastauko. Lounas on omakustanteinen ja osallistujia kannustetaan ottamaan mukaan omat eväät lounasta varten (lämmitysmahdollisuutena mikro). Myös Kaapelitehtaan alakerran Hima&Salin kahvila on avoinna viikonloppuisin klo 12 alkaen.

Osallistujat voivat valmistautua työpajaan pohtimalla itselleen tyypillistä ahmimistilannetta ja erityisesti siihen liittyviä ajatuksia ja tunteita.

Työpajan ohjaaja Katarina Meskanen on erityisesti tunnesyömiseen, ahmimiseen ja syömishäiriöihin perehtynyt erikoispsykologi ja psykoterapeutti. Hän on kirjoittanut kirjan Pysäytä tunnesyöminen (Tuuma, 2018) ja on myös yksi Irti ahminnasta -kirjan (Duodecim, 2013) sekä Irti bulimiasta -kirjan (Duodecim, 2019) kirjoittajista. Kliinisessä työssään syömishäiriöiden parissa Katarina tapaa paljon syömishäiriöön sairastuneita sekä erilaisten ruoka- ja kehosuhteen ongelmien kanssa painiskelevia.

Ilmoittautumiset: eva.roos(at)etelansyli.fi
Hinta 5€ Etelän-SYLIn jäsenille, 7€ ei-jäsenille.

 

Details

Date:
la 9.3.
Time:
10:00 – 14:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Organizer

Etelän-SYLI ry
Email
View Organizer Website

Kevään 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma