Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointia kirjoittamisesta -työpaja läheisille (Zoom)

to 7.3. klo 17:3019:30

Hyvinvointikirjoittamisen avulla pääset pysähtymään hetkeksi omien voimavarojesi ja tuntemustesi äärelle. Osallistuaksesi ryhmään riittää, että olet kiinnostunut pohtimisesta kirjoittaen. Erityistä kirjoittamisen osaamista et tarvitse.

Ryhmä kokoontuu Zoom-etäyhteydellä viitenä torstaina ihanan kurssiohjaaja Anu Ahosen sekä läheisvapaaehtoisemme Helin luotsaamana.

Kokoontumiskerrat ovat:
to 7.3. klo 17.30-19.30
to 14.3. klo 17.30-19.30
to 21.3. klo 17.30-19.30
to 4.4. klo 17.30-19.30
to 11.4. klo 17.30-20

Ilmoittautumiset: eva.roos(at)etelansyli.fi
Hinta: 5 € Etelän-SYLIn jäsenille, 7 € ei-jäsenille
Osallistumislinkki lähetetään osallistujille erikseen.

 

Yhteisissä etätapaamisissa tehdään ohjattuja kirjoitusharjoituksia, joiden jälkeen niistä heränneitä ajatuksia saa jakaa luottamuksellisessa vertaisryhmässä. Suosituksena on kirjoittaa käsin, mutta myös koneella kirjoittaminen on mahdollista, mikäli koet sen itsellesi mukavammaksi.

Osallistumiseen tarvitset etätapaamisen mahdollistavan laitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Ryhmän turvallisen tilan saavuttamiseksi toiveena on kameroiden käyttäminen, jotta näemme toisemme.

Lisäksi kukin huolehtii siitä, että samassa huoneessa ei ole ryhmän ulkopuolisia henkilöitä. Toiveena on myös sitoutuminen ryhmän neljään tapaamiseen. Ryhmä ei ole ensisijainen vaihtoehto, mikäli perheessä on tuore akuutti kriisi.

Ryhmän ohjaa nyt toistamiseen Etelän-SYLIllä kirjallisuusterapiaohjaaja ja musiikkiterapeuttiopiskelija Anu Ahonen. Anulla on kokemusta läheisten kanssa toimimisesta myös mm. Sisä-Suomen SYLIn toiminnassa. Lisäksi mukana ryhmässä on Etelän-SYLIn vapaaehtoinen, jolla on kokemus sairastavan läheisen roolista.

Voit kysellä lisätietoja ryhmästä Anulta, anu.kirjallisuusterapiaohjaus(at)gmail.com. Laita viestiä pienellä kynnyksellä, mikäli jokin asia osallistumisessa mietityttää. Ryhmään mahtuu kuusi osallistujaa. Huom! Ryhmä ei ole terapiaryhmä. 

Ilmoittautumisissa ensisijalla ovat he, jotka eivät ole vielä osallistuneet aikaisemmin ryhmään. Kaikki paikat kuitenkin täytetään, joten olit sitten uusi tai jo ryhmän viime syksynä kokenut läheinen, kysy ihmeessä vapaita paikkoja.

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kevään 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma