Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Assosia-työpaja

Assosia-työpaja

ti 8.10. klo 18:0019:30

Assosia-työpajassa syvennetään itsetuntemusta kuvien kiehtovassa maailmassa. Kuva on eräänlainen ikkuna itseen ja mahdollisuus kohdata omassa elämässä vaikuttavia asioita ja tuntemuksia.

Työpaja koostuu kahdesta 90 minuutin ryhmätapaamisesta. Huom! Läsnäolo ensimmäisellä kerralla on edellytys toisen kerran osallistumiselle.

Paikka: Etelän-SYLIn toimitila Kaapelitehtaalla
Aika: Ti 8.10. klo 18-19.30 ja ti 15.10. klo 18–19.30
Ohjaaja: Tuuli Rouhiainen

Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa.

Työpajassa syvennytään kuvien kautta tarkastelemaan ja kasvattamaan ymmärrystä erityisesti itsen erilaisista puolista ja omista rooleista. Pohditaan mm. niihin liittyviä ajatuksia, tunteita ja toiveita sekä niiden merkityksiä. Heittäydytään mielikuvitteluun ja leikillisyyteen, ja herätellään itsemyötätuntoista ajattelua.

Työskentelyn välineenä käytetään Assosia-kuvakortteja, assosiatiivisia valokuvia, joiden vaihtelevat tunnelmat ja aiheet tarjoavat mahdollisuuksia erilaisten kokemusten ja tuntemusten ilmaisemiseen sekä uusien näkökulmien löytämiseen. Työpajatyöskentely on voimavarakeskeistä ja tulevaisuuteen suuntaavaa.

Työpajassa työskennellään sekä itsenäisesti että ryhmässä (pääpaino kuitenkin itsenäisessä tekemisessä). Lisäksi työskentelyn aikana ohjaaja kiertää keskustelemassa osallistujien kanssa heidän kuvistaan ja prosesseistaan.

Molemmat tapaamiset sisältävät yhteisen aloitushetken, ohjattua työskentelyä sekä yhteisen lopetushetken. Työskentelyyn ei tarvita mitään aiempaa osaamista tai kokemusta kuvallisesta työskentelystä, kiinnostus riittää!

Pohdithan kuitenkin ennen ilmoittautumista omia voimavarojasi, toimintakykyäsi sekä kiinnostustasi itsereflektiiviseen työskentelyyn.
Huom! Työpaja ei ole terapiaryhmä. 

HUOM! Tämä työpaja on syömishäiriötä sairastaville ja siitä toipuville. 


Ilmoittautumiset:
eva.roos(at)etelansyli.fi
Hinta: 5 € Etelän-SYLIn jäsenille, 7 € ei-jäsenille

Lämpimästi tervetuloa!

Tuuli Rouhiainen on helsinkiläinen kuvataidekasvattaja (TaM), kuva- ja yhteisötaiteilija sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Siria sertifioitu). Tuuli on ohjaajana lämmin, rauhallinen, innostava ja uusille alueille rohkaiseva. Assosia-kuvakortit ovat hänen suunnittelemansa.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 8.10.
Aika:
18:00 – 19:30
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kevään 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma