Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointia kirjoittamisesta -työpaja läheisille

27.9.2023 klo 17:3019:30

Hyvinvointia kirjoittamisesta -työpaja läheisille kokoontuu syyskuussa neljä kertaa Zoom-yhteydellä. Kokoontumiset pidetään keskiviikkoisin
6.9., 13.9., 20.9. ja 27.9. klo 17.30–19.30.

Hyvinvointikirjoittamisen äärellä pääset pysähtymään hetkeksi omien voimavarojesi ja tuntemustesi äärelle. Osallistuaksesi ryhmään riittää, että olet kiinnostunut pohtimisesta kirjoittaen. Erityistä kirjoittamisen osaamista ei tarvita.

Yhteisissä etätapaamisissa tehdään ohjattuja kirjoitusharjoituksia, joiden jälkeen niistä heränneitä ajatuksia saa jakaa luottamuksellisessa vertaisryhmässä. Suosituksena on kirjoittaa käsin, mutta myös koneella kirjoittaminen on mahdollista, mikäli koet sen itsellesi mukavammaksi.

Osallistumiseen tarvitset etätapaamisen mahdollistavan laitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Ryhmän turvallisen tilan saavuttamiseksi toiveena on kameroiden käyttäminen, jotta näemme toisemme. Lisäksi kukin huolehtii siitä, että samassa huoneessa ei ole ryhmän ulkopuolisia henkilöitä. Toiveena on myös sitoutuminen ryhmän neljään tapaamiseen. Ryhmä ei ole ensisijainen vaihtoehto, mikäli perheessä on tuore akuutti kriisi.

Ryhmän ohjaa kirjallisuusterapiaohjaaja ja musiikkiterapeuttiopiskelija Anu Ahonen. Anulla on kokemusta läheisten kanssa toimimisesta mm. Sisä-Suomen Sylin toiminnan kautta. Lisäksi mukana ryhmässä on Etelän-SYLIn vapaaehtoinen, jolla on kokemus sairastavan läheisen roolista. Voit kysellä lisätietoja ryhmästä Anulta, anu.kirjallisuusterapiaohjaus(at)gmail.com. Laita viestiä pienellä kynnyksellä, mikäli jokin asia osallistumisessa mietityttää. Ryhmään mahtuu kuusi osallistujaa. Huom! Ryhmä ei ole terapiaryhmä. 

Lopulliset ilmoittautumiset ryhmään Kaisalle: kaisa.lehtonen(at)etelansyli.fi 
Hinta: 5 € Etelän-SYLIn jäsenille, 7 € ei-jäsenille.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille erikseen.

Tulostettava, pdf-muotoinen kurssiesite.

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Syksyn 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma