Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Retki Mustasaareen

10.8. klo 17:0020:00

Neljä iloista ihmistä lautan kannella.

Tervetuloa mukaan Etelän-SYLIn kesäretkelle Mustasaaren toimintakeskukseen! Mustasaari on kesäparatiisi Seurasaaren selällä.

Saari sijaitsee luonnon helmassa, mutta samalla aivan kaupungin kupeessa. Lauttamatka mantereelta saareen kestää vain vartin. Saari tarjoaa kesämökkitunnelmaa ja luonnonrauhaa.

Retki on avoin sairastaville/toipuville, vapaaehtoisille, jäsenille, läheisille ja ammattilaisille. Mukana on myös Etelän-SYLIn työntekijöitä.

Grillaamme makkaraa/soijanakkeja kana-aitauksen vieressä. Tarjolla on myös salaattia, patonkia, virvoitusjuomia sekä kahvi/tee ja pulla. Oleskelemme grillikatoksessa, joten otathan mukaan säähän sopivat varusteet.

Lisäksi on mahdollista tutustua kauniin saaren maisemiin ja saarella vapaana käyskenteleviin lampaisiin.

Mustasaareen saavutaan lautalla, joka liikennöi Töölöstä Taivallahdesta Eteläisen Hesperiankadun päästä. Lauttaliikenteestä vastaa JT-Line. Lauttalaiturin taksiosoite on Hiekkarannantie 5. Lauttarannan lähin bussipysäkki on Hietakannaksentie (H1258).

Suosittelemme tulemaan lauttalaiturille julkisilla kulkuneuvoilla. Jos kuitenkin tulet autolla, lähimmät pysäköintipaikat ovat Eteläisen Hesperiankadun varrella. Lauttalaiturin läheinen hiekkakenttä on pysäköintikiellossa.

Lautta lähtee Taivallahdesta tasan klo 17.00. Viimeinen paluulautta saaresta lähtee klo 20. Voit mielesi mukaan valita, palaatko sillä vai aiemmalla lautalla klo 19.

Ilmoittauduthan retkelle viimeistään ke 2.8. sähköpostiosoitteeseen kaisa.lehtonen(at)etelansyli.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisista erityisruokavalioista.

Tiedot

Päivämäärä:
10.8.
Aika:
17:00 – 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Mustasaaren toimintakeskus
Seurasaaren selkä
Helsinki, Finland

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Syksyn 2023 ohjelma