Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Apua ahdistukseen -workshop

9.9. klo 09:0016:00

Apua ahdistukseen – säätelykeinoja ja voimavaroja ahdistuksen kohtaamiseen -workshop pidetään lauantaina 9.9. klo 9-16 Kaapelitehtaan toimitilassa. Päivän ohjaa psykofyysinen fysioterapeutti Anna Hasan, jolla on kokemusta syömishäiriötä sairastavien kohtaamisesta.

Aamupäivän aikana tutustutaan toisiimme ja käydään läpi ahdistus-teemaa:
Mitä ahdistus on ja miten suhtautua siihen. Kannattaako ahdistusta vältellä sekä mitä eroa on välttelyllä ja huomion ohjaamisella muualle? Miksi suhtautumisella on väliä ja miten se vaikuttaa ahdistuksen kokemiseen kehossa? Miksi kehon ja mielen yhteistyön vahvistaminen on hyödyllistä ahdistuksen kohtaamisessa?

Tämä osio sisältää psykoedukaatiota ja kokemusten jakamista. Lisäksi tehdään kehotietoisuus- tai tietoisen läsnäolon harjoitus.

Iltapäivän puolella tutustutaan säätelykeinoihin ja voimavaroihin:
Mitkä ovat toimivia säätelykeinoja ja mistä apua ahdistuksen sietämiseen? Millaisia vaikutusmekanismeja keinojen taustalla on, miksi keholliset keinot toimivat, mitä kaikkea ne voivat olla, miten huomioida omat voimavarat ja vahvuudet tässä? Mistä voimavaroja ja jaksamista kun ahdistus on läsnä elämässä. Palautumiseen kuuluvat mm. lepo ja hellittäminen. Mitä on kehollinen hellittäminen?

Tässä osiossa kokeillaan kehollisia säätelykeinoja ja pohditaan omaa palautumista ja voimavaroja. Lopuksi tehdään hellittämisharjoitus.

Päivään sisältyy lounas- ja kahvitauko. Osallistujia kannustetaan ottamaan mukaan omat lounaseväät. Toimitilassa on jääkaappi ja lämmitysmahdollisuus (mikro).

Ilmoittautumiset: kaisa.lehtonen(at)etelansyli.fi
Hinta Etelän-SYLIn jäsenille 5€, ei-jäsenille 7€

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.
Aika:
09:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Toimisto, Kaapelitehdas, B-rappu, 4.krs
Tallberginkatu 1
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Syksyn 2023 ohjelma