Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Toipumisrohkeuden työpaja (Zoom)

Toipumisrohkeuden työpaja (Zoom)

la 16.11. klo 10:0012:00

Toipumisrohkeuden työpaja pidetään taas syksyllä kahtena lauantaina
16.11. ja 23.11. klo 10-12 Zoom-alustalla.

Huom! Työpaja sisältää molemmat päivät. Läsnäolo ensimmäisellä kerralla on edellytys toiselle kerralle osallistumiselle. Työpajan sisältö on sama kuin kevään työpajassa ja ensisijalla ilmoittautuneissa ovat he, jotka eivät ole osallistuneet työpajaan keväällä. 

On tavallista, että suhde omaan syömishäiriöön ja toipumiseen on ristiriitainen. Vaikka tunnistaakin syömishäiriön kielteiset vaikutukset omaan vointiin, jaksamiseen ja elämänlaatuun, muutos voi tuntua pelottavalta tai kaukaiselta. Kuka olisin ilman syömishäiriötäni? Miten tulisin toimeen ilman oireilua? Mitä hyvää muutos voisi tuoda mukanaan, mikä siinä pelottaa? Mistä itselleni hyvä elämä voisi koostua?

Toipumisrohkeuden työpajassa tutkimme yhdessä suhdetta syömishäiriöön ja toipumiseen. Pyrimme ymmärtämään ristiriitaa paremmin, ja tukea rohkeutta muutokseen. Mietimme myös keinoja tulla toimeen toipumiseen liittyvien pelkojen ja haasteiden kanssa.

Työpajassa työskennellään sekä itsenäisesti että yhdessä keskustellen. Luottamuksellisuus, turva ja toistemme kunnioittaminen ovat työskentelyn lähtökohdat.

Työpajan ohjaaja Monica Ålgars on psykologi, psykoterapeutti ja tutkija, joka on erikoistunut syömishäiriöihin ja kehonkuvaan. Monica työskentelee sekä nuorten että aikuisten syömishäiriötä sairastavien henkilöiden kanssa.

Hinta 5€ Etelän-SYLIn jäsenille, 7€ ei-jäsenille.
Ilmoittautumiset:
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille erikseen.

Tiedot

Päivämäärä:
la 16.11.
Aika:
10:00 – 12:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Etelän-SYLI ry
Sähköposti
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kevään 2024 ohjelma

Kesän 2024 ohjelma