Kevään toiminnasta pari sanaa

Vuosi 2014 on alkanut toivottavasti hyvissä merkeissä itse kullakin. Kevään toimintamme alkaa olla pitkälle suunniteltu, joten tässä pari sanaa siitä.
Avoimet vertaistukiryhmämme jatkavat toimintaa entiseen malliin, kokoontumalla kerran kuukaudessa. Kaapelitehtaan toimitilassa kokoontuvat sairastavien ja toipuvien ryhmä sekä ahmintatyyppisesti oireilevien ryhmä. Läheisten ryhmä jatkaa kokoontumista entiseen tapaan Töölössä Alzheimer-yhdistyksen tiloissa. Espoon ryhmä sairastaville ja toipuville muuttaa Tapiolasta Leppävaaraan. Jatkossa kokoontumiset pidetään Raitin pysäkillä osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Tiedot ryhmien kokoontumisajoista löytyvät tapahtumakalenteristamme. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua kaikiksi kerroiksi, voit tulla niinä kertoina kuin sinulle sopii. Osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa vanhat ja uudet kävijät!
Kahvihetket jatkavat torstaisin klo 14-16 paitsi joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 15-17. Kahvihetkiin ovat tervetulleita niin sairastavat ja toipuvat kuin läheisetkin.
Uusina kokeiluina järjestämme tammikuussa syömishäiriötä sairastavien sisaruksille, puolisoille ja ystäville keskusteluillan ja helmikuussa pitkään sairastaneille aikuisille oman iltansa. Jos kysyntää on, tullaan näitä järjestämään jatkossakin, mahdollisesti jopa säännöllisesti kokoontuvana ryhmänä.
Suljettuja kurssimuotoisia ryhmiä on kevätkaudella tarjolla kaksi: paljon toivottua improvisaatiota ja tanssi-liiketerapiaan pohjautuva kehotyöskentelyryhmä. Esittelyt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kohdasta ”kurssit”. Molemmista ryhmistä järjestetään reilusti ennen ryhmän alkamista esittelytilaisuus, johon osallistuminen ei sido mihinkään, mutta antaa viitteitä siitä, kuinka ryhmissä on tarkoitus työskennellä. Kannattaa osallistua tutustumisiltaan, jos aihe yhtään kiinnostaa!
Luentoja pyritään järjestämään kuukausittain. Tammi- ja helmikuussa luentoillat vetää Henriika Maikku, maaliskuussa puhumaan tulee ravitsemusterapeutti Anette Palssa. Lopuista aiheista ja alustajista lisätään tiedot näille sivuille heti kun ne varmistuvat.
Lisäksi luvassa on teatteriretki, kesäjuhla ja mahdollisesti muutakin mukavaa toimintaa kevään aikana. Kannattaa seurata tiedotustamme!