Tietoa, tukea ja toimintaa

Elokuu on jo pitkällä ja Etelän-SYLIn syksyn ryhmätoiminta on päässyt käynnistymään normaalin arkirytmin mukaiseksi.
Syksyn ohjelma tarjoaa syömishäiriötä sairastaville, sairastavien läheisille, ammattilaisille ja syömishäiriöistä tavalla tai toisella kiinnostuneille erilaisia ryhmiä, kursseja, luentoja, tapahtumia, sekä tukea niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Vuoden alussa käynnistetty vertaiskaveritoiminta on osoittautunut onnistuneeksi vapaaehtoistyön tukimuodoksi ja jatkuu aktiivisena myös syyskaudella. Päivitettyyn ohjelmaan kannattaa tutustua ja merkata itselleen tärkeitä päivämääriä ylös. Jos jokin mietityttää, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä työntekijöihin!
Suurin osa ryhmistä on avoimia eikä ilmoittautumista tarvita. Me emme kysele diagnooseja tai arvota ihmisiä painon tai oireilun mukaan. Meille on tervetullut jokainen, joka on huolestunut omasta tai läheisen syömis- ja/tai liikkumiskäyttäytymisestä.
Muistutuksena myös, että toiminnan jatkuvuus ja kehittäminen kaipaavat uusia vapaaehtoisia rinkiimme ja yhdistys järjestää ti elokuun 25. päivä klo 17-18.30 koulutusillan: Etelän-SYLI ry ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan mikä Etelän-SYLI ry oikeastaan on ja mitä kaikkea yhdistyksessä voi vapaaehtoisena tehdä!
Valoisaa loppukesää toivotellen,
Etelän-SYLIn toiminnanohjaajat Uura ja Kaisa