HEINÄKUU, LOMAKUU

Vuosi on vierähtänyt siihen vaiheeseen, että me Etelän-SYLIn työntekijät siirrymme lomille lataamaan akut tulevaan syyskauteen. Lämmin kiitos kuluneesta kevätkaudesta kaikille vapaaehtoisillemme, yhdistyksen jäsenille, yhteistyökumppaneille ja toimintaan osallistuneille!
Vaikka me työntekijät lomailemme, Kahvihetket pyörivät läpi heinäkuun joka maanantai klo 14-16 vapaaehtoisemme Nikon ohjaamana. Kahvihetkiin ovat tervetulleita kaikki, keitä syömishäiriö tavalla tai toisella koskettaa. Voit tulla ilmoittautumatta paikalle kuinka itsellesi sopii kahden ja neljän välillä tai vaikka koko ajaksi.
Muista tukitoiminnoista sähköpostitukihenkilöt Petra, Sari, Tiia, Timi ja Tuuli vastaavat posteihin läpi kesän – käy tutustumassa: https://etelansyli.fi/sairastuneelle-toipuvalle/sahkopostituki/ Timi ja Sari vastaavat myös läheisille.
Syömishäiriöliiton neuvontapuhelin 02 251 9207 päivystää maanantaisin klo 9-15 ja perjantaisin 15-19. Liiton keskustelufoorumi löytyy osoitteesta http://www.syomishairioliitto.fi/keskustelu/
Muita päivystäviä numeroitahttp://www.syomishairioliitto.fi/yhteystiedot/kriisipuhelimet-2015.pdf
Syyskausi pyörähtää käyntiin Helsingissä sunnuntaina 2.8. klo 17-18.30 syömishäiriötä sairastavien ja toipuvien ryhmällä (yhdistyksen toimitila Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1, B-rappu, 4. kerros). Koko syyskauden ohjelmaan pääset tutustumaan osoitteessa https://etelansyli.fi/wp-content/uploads/2013/08/Syksy_2015_ohjelma.pdf
Meidät työntekijät tavoittaakin sitten seuraavan kerran elokuussa (Kaisa ma 3.8., Uura ma 10.8.)!
Oikein ihanaa kesää Kaapelilta toivottelevat,
Kaisa ja Uura