Uusia tuulia yhdistyksessä

Haikein mielin kirjoitan tätä tekstiä tietäen, että yhteinen taipaleeni Etelän-SYLIn kanssa päättyy vajaan viikon päästä. Toiminta täällä yhdistyksessä jatkuu entiseen malliin – tai kenties vieläkin ehompana – Veeran sekä tuoreiden kasvojen Kaisan ja harjoittelijamme Sarin toimesta. Pääsette tutustumaan molempiin mahtaviin uusiin tyyppeihin paitsi yhdistyksen tilaisuuksissa, myös blogikirjoitusten kautta. Yhdistyksen toiminnassa on luvassa on paljon kaikenlaista, pysykää kuulolla!
Katseeni kiertää tutuksi tullutta toimistoa; tummia sohvia, värikkäitä tyynyjä, pehmeitä mattoja ja taljoja, kynttilöitä. Mieleen tulvii muistoja. Miten monet kupilliset kahvia olenkaan nauttinut kanssanne pöydän ääressä, miten monta mahtavaa keskustelua olenkaan tässä tilassa käynyt!
Olen saanut kuluneiden kahden vuoden aikana työskennellä hienojen ihmisten kanssa: omistautuneiden vapaaehtoisten, kannustavien hallituksen jäsenien, ihanien yhteistyökumppaneiden ja mitä parhaiden työkavereiden. Olemme ajaneet yhteistä asiaa, puhaltaneet yhteiseen hiileen – innostuneina ja täysillä. Olen oppinut paljon. Syömishäiriöistä, järjestötoiminnasta, vertaistuesta – mutta myös ihmisyydestä ja elämästä. Tällaisessa pienessä yhdistyksessä elämät kietoutuvat yhteen, kenenkään ei tarvitse piiloutua naamion taakse, vaan jokainen voi olla aidosti oma itsensä.
Lämmin kiitos teille kaikille, ihan jokaiselle, siitä ajasta, jonka olen saanut kanssanne viettää. Toivon elämäänne hyviä asioita, voimia kohdata eteen tulevat haasteet ja kykyä iloita täysillä hyvistä hetkistä.
Hymyillään kun tavataan!
Lämmöllä,
Kaisu
Vastaava toiminnanohjaaja, Etelän-SYLI ry