Heimon vertaistuki on tukenasi!

HeimoMeidän heimo on tukenasi
Etelän-SYLIn toiminnan yksi tärkeimmistä toimintamuodoista on vertaistuen tarjoaminen syömisen kautta oireileville, syömishäiriötä sairastaville, siitä toipuville ja rinnalla kulkeville läheisille. Tukea tarjotaan useiden avoimien keskusteluryhmienkurssien ja sähköpostituen muodossa. Tarjoamamme tuki on matalan kynnyksen takana ja helposti tavoitettavissa. Haluamme ja pyrimme siihen, että olemme helposti lähestyttäviä.
Muutama päivä sitten aloitimme vertaistuen tarjoamisen myös mielen hyvinvoinnin yhteisö Heimossa. Siellä voit turvallisesti liittyä joukkoomme kertomaan sekä keskustelemaan tilanteestasi ja omista kokemuksistasi. Myös täysin anonyymisti. Juttelemassa on muita samassa tilanteessa olevia heimolaisia ja vertaistukihenkilöitämme, jotka ovat itse sairastaneet sekä kulkeneet sairastavan rinnalla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan sellaisena kuin olet, me emme kysele diagnooseja tai arvota ihmisiä heidän tilanteensa perusteella.
Et ole yksin, meidän heimo on sinun tukenasi.
https://www.youtube.com/watch?v=_u8-UNB5MZw
Heimo on vuonna 2014 perustettu startup -yritys, jonka missiona on muuttaa tapaa jolla ihmiset saavat tukea mielenterveysongelmiinsa. Heimo on vertaistuen yhteisö, jossa jokaisen ääni tulee kuulluksi. Palvelua on tekemässä intohimoinen tiimi Suomen johtavia sosiaalisen median asiantuntijoita, ohjelmoitsijoita sekä psykologeja.